Kom je ook naar de 103ste editie op woensdag 20 november Doorn AANMELDKNOP

Wil je een GRATIS E-book "MijnSuccesDag" tips over netwerken en acquisitie. Stuur dan een mailtje naar info@netwerkbusinessdiner.nl

INFORMATIEleaves left bg

Het Concept van het Diner:

Sinds 2012 is het unieke netwerkconcept Netwerk Business Diners een groot succes.(zie recensies) Meerdere keren per maand ga ik met ongeveer acht (telkens verschillende) ondernemers  eten op verschillende unieke locaties in Nederland.
De persoon achter de ondernemer staat centraal. We gaan op een ongedwongen manier naar elkaar luisteren. We nemen de tijd voor elkaar en gaan elkaar echt helpen. Dit kan alleen maar doordat we in een veilige setting elkaar alles kunnen zeggen. Men stelt zich kwetsbaar op, onder meer door de mooie vragen die worden gesteld. Wie ben je als persoon? Waarom ben je ondernemer geworden? Wat zijn je plannen voor de toekomst? Waarmee kunnen we elkaar concreet helpen?
De locatie is erg belangrijk, maar ook de aankleding van de tafel. Alles om het de deelnemers naar het zin te maken. Uiteindelijk brengt dit unieke concept de deelnemers meer kennis, meer inspiratie en meer business.  Misschien een idee om je relatie een keer te trakteren op een smaakvol etentje. Eet smakelijk. Kom gewoon een keer eten bij het unieke Netwerk Business Diner. Gewoon een keer ervaren.


Inspirerend - ontspannend - leerzaam - smaakvol - businessVoor het DINER is de investering €75,- excl. BTW voor een bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Na inschrijving krijg je van ons een mailtje, waarin wij je verzoeken het bedrag voor de bijeenkomst via Linkpay IDEAL over te maken. Na de betaling ben je dan officieel aangemeld. Voor meer informatie kan je bellen met Frits Schiphorst: 06-37194779. Ontvangst Diner: Om 18.00 uur met een welkomstdrankje. 18.15 uur tot ongeveer 21.30 uur aan tafel voor een heerlijk 2-gangen diner.

Voor de LUNCH is de investering €59,50 excl. BTW voor een bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Na inschrijving krijg je van ons een mailtje, waarin wij je verzoeken het bedrag voor de bijeenkomst via Linkpay IDEAL over te maken. Na de betaling ben je dan officieel aangemeld. Voor meer informatie kan je bellen met Frits Schiphorst: 06-37194779. Ontvangst LUNCH: Aanvang 12.00 uur - 14.00 uur. Heerlijke lunch incl soep en heerlijke broodjes..

Speciale Actie Publicatie in rubriek Ondernemers in Beeld.

Bij een afname van 4 bijeenkomsten (diners/lunches) (in 1 keer te betalen) kun je een publicatie krijgen in de rubriek Ondernemers in beeld. In nieuwsbrieven en social media zal deze rubriek regelmatig aandacht krijgen.

 

Reserveren

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren. Bel naar Frits (Tel: 06-37194779) of klik op onderstaande button om een reservering te maken via de site.