Wil je een GRATIS E-book "MijnSuccesDag" tips over netwerken en acquisitie. Stuur dan een mailtje naar info@netwerkbusinessdiner.nl

Frits Schiphorst

Hulp bij sales nodig? 

 ”JE SUCCESDAG”

Om jezelf te verbeteren, moet je goed in de spiegel kijken. Zeggen ze. Maar wat zie je dan? Gewoon nog steeds jezelf. Voor een frisse blik heb je een ander paar ogen nodig. Als het gaat om jouw sales kwaliteiten, leen dan de mijne. Ik laat zien hoe je nieuwe klanten werft. Jij blijft gewoon jezelf, maar toont dat op een nieuwe manier. Datzelfde doen we met je product of dienst. Met je promotie en alles wat relevant is om klanten te bereiken, komt aan de orde in mijn begeleidingsmethode ‘MijnSuccesDag’. In een gesprek onder vier ogen kijken we samen naar jouw kansen voor klantenwerving en klantenbinding. Vaak zijn kleine aanwijzingen en veranderingen al voldoende om grote resultaten te boeken. Om je 1op1 verder te helpen, doe ik je het volgende aanbod:

  1. Een gratis kennismakingsgesprek.
  2. Voelen wij samen de klik? Neem dan een knipkaart van € 480,- excl. btw. voor 8 begeleidingsuren incl. 1 x deelname Netwerk Business Diner.
  3. Bij het afnemen van een knipkaart krijg je gratis een Business Diner en mijn E-book “MijnSuccesDag”.Bent je op zoek naar nieuwe klanten? Ik kan je helpen. Jij als zzp-er/ondernemer doet het liefste waar je goed in bent: je eigen werk. Maar net als vele collega ondernemers krijgt de acquisitie te weinig aandacht. Tijdgebrek, discipline, onwetendheid en het gewoon lastig vinden om klantencontact te hebben spelen hierbij een belangrijke rol. Voordelen: Ik bied je de oplossing(en). Ik kijk met een frisse open blik naar je organisatie. Ik ga samen met je op zoek naar kansen en mogelijkheden. Help je graag jouw verkoop te ondersteunen. In plaats van dikke rapporten, tijdrovende motivatieprogramma’s of avonden training, gaan we samen praktisch aan de slag. Kleine aanwijzingen en veranderingen leiden veelal tot verrassende resultaten. De onderwerpen die we bespreken zijn oa; Waarom (wat is je toegevoegde waarden?) – Doelen – Verkoopplan (netwerken, social media, bellen, nieuwsbrief etc.) – Koopproces – Planning – Verkoopgesprek (handige tips) – After sales – 6 A’s en de 4D’s.

Neem gerust contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Mijn succesdag wenst je veel succes met het binnenhalen van opdrachten.

mijn succesdag