Woensdag 16 september 18.00 – 21.30 uur Rosarium Kortenburglaan 6 Doorn  AANMELDKNOP

 

Netwerk Business Diner ism met Chaaf verkoopondersteuning helpt ondernemers om nog succesvoller de worden met het ondernemen. Dmv het organiseren van ondernemers-diners (sinds 2012) -  het geven van workshops - netwerkadvies - concreet helpen met de acquisitie - klantenbezoek - telefonische acquisitie. Voor meer info bel 0343-234447 of 06-37194779 en vraag naar Frits Schiphorst.

Waarom ga je eigenlijk naar een netwerkbijeenkomst?

BLOG

Vraag je jezelf wel eens af of het bijwonen van een netwerkbijeenkomst wel nuttig is? Kan je misschien beter je tijd besteden aan het nabellen van je relaties. Het nabellen van de offertes. Het zou je misschien kunnen helpen als je een lijstje maakt van je contacten met wanneer je hem of haar regelmatig gaat bellen. Klantenbinding. Als je dit regelmatig en consequent doet zal je zien dat je minder naar een netwerkbijeenkomst hoeft te gaan. Dit bespaart echt tijd, brandstof, koffie en geld.

Als je toch naar een netwerkbijeenkomst wilt gaan selecteer dan de netwerkbijeenkomsten die bij je passen. Ik hoor heel vaak dat ondernemers zeggen  “ik ga naar ….. bijeenkomst, maar eigenlijk heb ik daar nog geen opdrachten vandaan gehaald”. Gezelligheid komt op de tweede plaats. Natuurlijk is het mooi meegenomen als de bijeenkomst effectief en gezellig is. Waar vind je die?
Het is erg belangrijk dat je als je toch naar een netwerkbijeenkomst gaat dat je doelen stelt. Het doel zal bijvoorbeeld zijn dat je minimaal 2 afspraken wilt maken. Of dat je kennis wilt vergaren om je  bedrijf nog succesvoller te laten worden. Evalueer de bijeenkomst. Heel belangrijk is dat je de investering van de bijeenkomst terugverdient en dat het iets (veel) op moet leveren.
Benut je tijd efficiënt.

 

Frits Schiphorst