In gesprek met deelnemers

Referenties
en Verhalen

Judit Bos

maskers verdwenen

“Het was een avond vol ‘echte’ mensen en verhalen. Bizar hoe snel het vertrouwd voelde, maskers verdwenen en er zelfs ruimte was voor emoties aan tafel. We weten allemaal dat mensen zaken willen doen met mensen en iedereen een eigen verhaal heeft met vallen en opstaan. Hier komt het ter tafel. Frits zorgt ervoor dat je de andere ondernemers oprecht leert kennen. Serieus anders dan andere netwerkbijeenkomsten. Het leverde me niet alleen een bijzondere avond op waar ik met genoegen aan terug denk maar ook waardevolle contacten én een leuke opdracht.”  Judit Bos – Online Tekst & Advies www.juditbos.nl

Wil je ook een diner bijwonen ga dan naar AGENDA.

Brechtje Visser

Brechtje Visser

Er ontstaan elke keer weer mooie ontmoetingen.

Onder de indruk, want wat een prestatie! Al 10 jaar heeft Frits netwerkbusinessdiners gegeven en ik ben er sinds zijn start regelmatig graag bij geweest. Gisteravond werd ik alsnog weer blij verrast door echt een hele fijne opzet! Frits wist er een waar feestje van te maken. Deze keer waren er zo’n 25 man en vrouw gekomen naar de fraaie locatie in Doorn. Lekker eten en tussentijds goed opgezet met 2 inspirerende gastsprekers en een bandje afsluitend! Wat wil je nog meer? Het mooie is dat je tijdens een hapje en een drankje echt toekomt aan een gesprek met de mensen achter het bedrijf. Er ontstaan elke keer weer mooie ontmoetingen bij deze netwerken, wat deze avonden voor mij echt de meerwaarde geven. Dus alsnog weer positief verrast en ik kan de diners van Frits dan ook van harte aanbevelen.

Brechtje Visser van www.crystaldesign.nl

Wil je ook een diner bijwonen ga dan naar AGENDA.

David Uijl

“Er gebeurde iets heel vreemds tijdens het netwerkdiner”.

“Er gebeurde iets heel vreemds tijdens het netwerkdiner in Doorn”. Ik had me voorbereid op een avond pitchen in een setting met een handvol andere ondernemers. Je kent het wel: succes uitstralen met een vlotte babbel.

Maar de gastheer had iets totaal anders in petto. We werden uitgedaagd om te delen wat ons in bredere zin beweegt, wie de mens is achter het visitekaartje. Je bedrijfsactiviteit kwam ook aan bod, maar meer als toetje dan als hoofdgerecht.

Wat was het opmerkelijke? Ik hoefde ’s ochtends niet de kaartjes te pakken om terug te lezen wat de andere ondernemers voor een bedrijf hadden. Ik wist het nog precies! Juist door meer kleur aan de persoon te geven, bleef hun bedrijfsactiviteit beter hangen.

Gelukkig gold dat voor álle deelnemers, want ik kreeg in de dagen na het diner een paar nuttige leads en tips in mailbox.

David Uijl, begeleidt aankoop en verkoop van bedrijven www.cvbinfo.nl

Wil je ook een diner bijwonen ga dan naar AGENDA.

Etienne Oldeman

doe wat je leuk vind

Sinds 2010 ondernemer. Als ondernemersadviseur kon ik niet meer voldoende mijn creativiteit. Ik wilde meer uitdaging in mijn werk en dat heb ik gevonden. De Corona-tijd heb ik niet stil gezeten. Ben de vakopleiding documentaire film gaan volgen. Van een gift van mijn moeder heb ik een professionele drone gekocht en diverse certificaten behaald. Als ondernemer heb ik te maken met fluctuerende inkomsten, geen pensioenopbouw etc. Leuren voor elke opdracht is erg lastig. Het leuke aan ondernemen is de afwisseling, mijn creativiteit kwijt kunnen en steeds interessante mensen ontmoeten.

Mijn slogan is: Doe wat je leuk vind, dan wordt je daar goed in en komen de klanten (uiteindelijk) vanzelf.

Businessdiner is een warme ontmoeting van ondernemers. Persoonlijke verhalen en vraagstukken waar je elkaar graag bij wilt ondersteunen. Er ontstaan hier vriendschappen (hoge gunfactor).

www.etienneoldeman.nl

Wil je ook een diner bijwonen ga dan naar AGENDA.

 

Marion van der Giessen

waardevolle individuele reflectiemomenten

De mens achter de ondernemer.. wordt maar al te vaak ‘overgeslagen’, ook door de ondernemer zelf. Heel fijn om op een bijzondere en creatieve plek aan de volgende stap te werken, niet in of met het hoofd, maar van binnen uit, op een fijne, vrije en creatieve manier. In fijn gezelschap, goed eten en met mooie waardevolle individuele reflectiemomenten. https://www.marionvandergiessen.nl/

Wil je ook een diner bijwonen ga dan naar AGENDA.

 

Stephanie Swab

keuze gemaakt om er definitief voor te gaan

Geen idee wat ik kon verwachten van de bijeenkomst van “Kunst van het Ondernemen”, maar enthousiast en nieuwsgierig ben ik toen naar Hoofddorp gereden. Het is altijd wat onwennig als je allemaal mensen binnen ziet komen en niet wetende wat die dag gaat brengen. Enfin, iedereen stelde zich voor en liet weten wat hij of zij doet. De een doet intellectueel recht, de ander acteur, belastingconsultant en ook vertaler. Al hakkelend begon ik mijzelf voor te stellen en schoorvoetend liet ik weten dat ik astrologe ben en op basis daarvan wilde coachen. Tot mijn verbazing werd het zo goed ontvangen in de groep en ik kreeg zoveel positieve feedback, dat dat het moment voor mij was om de keuze te maken om er definitief voor te gaan! Op die dag hebben we ook allemaal ons eigen kunstwerk gemaakt en zo ook was mijn kunstwerk toepasselijk voor de start. “Go” had ik er op gemaakt met een spuitbus volledig buiten mijn eigen comfortzone. En dat heb ik gedaan! Aan het einde van die dag hebben we allemaal een doelstellingenlijst gemaakt en ik kan met trots zeggen: Ik heb ze allemaal afgevinkt! Ben je nieuwsgierig? Kijk dan op www.thestorycontinues.nl Ik draag Frits en Dennis een warm hart het heeft mij echt in beweging gezet. En niet te vergeten alle mensen die deze dag ook aanwezig waren. Ik heb me heel welkom gevoeld, de warmte en het gevoel van saamhorigheid.