Verhalen van bezoekers

Judit Bos

Judit Bos

Judit Bos maskers verdwenen “Het was een avond vol ‘echte’ mensen en verhalen. Bizar hoe snel het vertrouwd voelde, maskers verdwenen en er zelfs ruimte was voor emoties aan tafel. We weten allemaal dat mensen zaken willen doen met mensen en iedereen een eigen verhaal...

Lees meer
Stephanie Swab

Stephanie Swab

Stephanie Swab keuze gemaakt om er definitief voor te gaan Geen idee wat ik kon verwachten van de bijeenkomst van “Kunst van het Ondernemen”, maar enthousiast en nieuwsgierig ben ik toen naar Hoofddorp gereden. Het is altijd wat onwennig als je allemaal mensen binnen...

Lees meer
Marion van der Giessen

Marion van der Giessen

Marion van der Giessen waardevolle individuele reflectiemomenten De mens achter de ondernemer.. wordt maar al te vaak ‘overgeslagen’, ook door de ondernemer zelf. Heel fijn om op een bijzondere en creatieve plek aan de volgende stap te werken, niet in of met het...

Lees meer
Etienne Oldeman

Etienne Oldeman

Etienne Oldeman doe wat je leuk vind Sinds 2010 ondernemer. Als ondernemersadviseur kon ik niet meer voldoende mijn creativiteit uiten. Ik wilde meer uitdaging in mijn werk en dat heb ik gevonden. De Corona-tijd heb ik niet stil gezeten. Ben de vakopleiding...

Lees meer
David Uijl

David Uijl

David Uijl“Er gebeurde iets heel vreemds tijdens het netwerkdiner”.“Er gebeurde iets heel vreemds tijdens het netwerkdiner in Doorn”. Ik had me voorbereid op een avond pitchen in een setting met een handvol andere ondernemers. Je kent het wel: succes uitstralen met...

Lees meer
Brechtje Visser

Brechtje Visser

Brechtje Visser Er ontstaan elke keer weer mooie ontmoetingen. Onder de indruk, want wat een prestatie! Al 10 jaar heeft Frits netwerkbusinessdiners gegeven en ik ben er sinds zijn start regelmatig graag bij geweest. Gisteravond werd ik alsnog weer blij verrast door...

Lees meer

Netwerkbusinessdiner

Sinds 2012 organiseren wij elke maand ondernemersdiners en workshops. Netwerkbusinessdiner is een initiatief van Frits Schiphorst. Op geheel authentieke wijze laten we je kennismaken met je tafelgenoten en komen diverse aspecten van het ondernemen aan de orde.
https://kompasloosdrecht.nl/